ZeilvlootDZS

Waarom je je verjaardagsfeest op een boot moet vieren

Geplaatst op

Het plannen van een verjaardagsfeestje kan een uitdaging zijn, vooral als het voor een bijzondere gelegenheid is. Het moet spannend, leuk en vooral onvergetelijk zijn. Verjaardagsfeestjes op boten zijn daarom zeker aan te raden.

Waarom een feest op een boot?

Omdat het echt iets bijzonders toevoegt aan een standaard locatie! Vanaf het water is je uitzicht altijd in beweging en kun je op bijzondere plekken komen. Bovendien begint het huren van een boot al vanaf een paar honderd euro.

Welke boot is het beste?

Kies een boot die aansluit bij de grootte van je gezelschap. Heb je bijvoorbeeld een feest met maximaal 50 personen? Dan is een kleine partyboot ideaal. Grote boten zijn vaak geschikt voor tot 100 of 200 personen en hebben meer zitplek voor bijvoorbeeld een lunch of diner.

Met of zonder eten?

Ga je zelf eten verzorgen of laat je het regelen door een cateraar? Meestal kun je er bij het huren van een partyboot voor kiezen om bijvoorbeeld de lunch, het diner of een BBQ te laten verzorgen. Erg handig als je zelf wilt ontspannen en niet continu met het eten en drinken bezig wilt zijn.

Een thema voor je boot?

Voor elk type gelegenheid kun je een feest op een boot geven, je kunt de boot zelfs in het thema van je feest laten kleden. Een thema maakt het feest grappig, uniek en gedenkwaardig. Kies daarom voor een bijzonder thema voor je bootfeest die niemand snel zal vergeten!

All-inclusive?

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Afhankelijk van je budget en wensen, kun je kijken of het interessant is om voor all-inclusive te gaan. Borrels, koffie en thee, snacks, of speciale wensen die passen bij je gelegenheid kunnen meestal via de bootverhuurder geregeld worden. Dus of je nu kiest voor een cocktail wedstrijd, een salsa feestje met tapas of een karaoke feest waar alle borrels inclusief zijn, met een partyboot is het mogelijk en je zult het niet snel vergeten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Zeilvlootdzs.nl houden we ons bezig met publicaties over zeilen in de brede zin van het woord. Je kunt werkelijk van alles voorbij zien komen als het gaat over de onderwerpen die we behandelen. Lees onze publicaties en doe je voordeel met de tips.

Contactgegevens

Via info @ zeilvlootdzs.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden