ZeilvlootDZS

Maak een cruise door Europa en ontdek nieuwe plekken

Geplaatst op

Wil je optimaal verwend worden, genieten van de zee en ook nog eens de beste plekken van Europa bezichtigen? Cruise Europa! Met een cruiseschip een week of paar weken op zee varen is een unieke ervaring voor gezinnen, stelletjes en gepensioneerden. In deze blog vertellen we je meer over een vakantie met een cruiseschip.

Verschillende soorten cruiseschepen

Er zijn verschillende rederijen die allemaal een ander soort vakantie kunnen bieden. De rederij Royal Caribbean staat bijvoorbeeld bekend om het opvoeren van heuze Broadway shows zoals Mamma Mia, Hairspray en Cats. Dus als je een fan bent van musicals, dan zit je hier helemaal gebakken. Deze rederij heeft nog meer luxe te bieden zoals een waterpark, zwevende buitenboord hangende bubbelbaden, een surfsimulator, rolschaatsbaan, minigolfbaan, klimmuur en zelfs een schaatsbaan! Deze stad op het water heeft voor de volwassenen ook nog eens een spa en fitnessruimte en een casino. Ook Celebrity Cruises is een populaire rederij. Deze rederij staat bekend om de luxe lifestyle die je kunt genieten. De cruises zijn vooral populair voor volwassenen, omdat je hier culinair kunt eten en er zelfs een groot park en golfbaan te vinden is. Deze twee rederijen hebben extreem grote cruiseschepen, maar als je meer houdt van knusheid en meer geniet van de kuststeden die je bezoekt, dan is Azamara de interessantste keuze. Door kleine cruiseschepen in te zetten kunnen ze bij kleinere havens en bijzondere locaties komen. Toch is er genoeg te beleven op deze kleine cruiseschepen. Ook hier vind je een zwembad, jacuzzi’s, fitnesscentra en zelfs jogging tracks.

Populaire locaties

Met een cruiseschip kun je in Europa veel kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld de Middellandse zee ontdekken en aanmeren bij het mooie Griekenland. De Griekse eilanden zoals Zakynthos en Rhodos zijn erg populair door de mooie stranden en unieke witte huizen. Ook bezoek je aan deze kant van Europa wereldsteden als Barcelona, Milaan en Marseille. Geniet je meer van de Italiaanse geschiedenis? Ook Rome en Florence komen aan bod. In Noord- en Oost Europa kun je langs de prachtige Noorse Fjorden varen en genieten van de interessante Finse sauna cultuur in Helsinki. Combineer dit met een bezoek aan St. Petersburg en ontdek daarna de oude binnenstad van Tallinn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Zeilvlootdzs.nl houden we ons bezig met publicaties over zeilen in de brede zin van het woord. Je kunt werkelijk van alles voorbij zien komen als het gaat over de onderwerpen die we behandelen. Lees onze publicaties en doe je voordeel met de tips.

Contactgegevens

Via info @ zeilvlootdzs.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden